Zwangerschapscursus Leeuwarden

Tips voor het voltooien van Hitman: Absolution-Basic Missions # 158

16: Operatie Sledgehammer

Kameleon

Algemene veronderstellingen: je moet alle drie de vermommingen gebruiken die beschikbaar zijn in de zestiende game mission.

De vermomming van een politieagent van hope kan alleen worden verkregen in de gevangenis. Val elke agent aan, bijvoorbeeld degene die het brandalarm komt controleren aan het begin van de missie.

Agency vermomming kan worden verkregen bij de outgunned en Hope Fair stages. Het is het beste om één doel te kiezen, weg van andere vijanden.

De vermomming van de zware soldaat van het Agentschap kan worden verkregen in de derde of vierde fase. De beste manier om het te krijgen is door een sluipschutter aan te vallen die de markt in de gaten houdt (de Fair of Hope stage), of een van de soldaten die de Eerste Kamer in een rokerig pakhuis verkent (de Gorenje stage).

Evidence Collector

Algemene veronderstellingen: je moet vier bewijzen vinden.

Het eerste bewijs kan worden verkregen in de gevangenis. Je moet naar de andere kant van de hoofdzaal in de county gevangenis, het verzamelen van bewijs van een van de tafels (U kunt de vermomming van politieagent Hope gebruiken om de taak te vereenvoudigen).

Het tweede bewijs kan worden verkregen in de minder bewapende fase. Het geheim ligt in de dozen in het commandocentrum op het plein voor het politiebureau, en de gemakkelijkste manier om het te krijgen is om de vermomming van het Agentschap te gebruiken.

Het derde certificaat kan in de brandfase worden verkregen. Het item dat u zoekt ligt op een kar in de buurt van de linker uitgang van het hoofdmagazijn. Om dit geheim veilig te verzamelen, zou het goed zijn om Instinct te gebruiken en voorwerpen te gooien.

Het vierde certificaat kan worden verkregen tijdens de Fair Of Hope. Je moet naar de mobiele commandopost aan de andere kant van de markt, bij de uitgang. Natuurlijk zou het leuk zijn om vermomming en instinct te gebruiken.

Scout

Algemene aannames: je wordt niet opgemerkt. Om deze taak 100% te voltooien, moet je alle vijf fasen van de zestiende missie voltooien. De moeilijkste fase zal waarschijnlijk de "Fair Of Hope" zijn, waar je vakkundig tussen schuilplaatsen moet bewegen en voortdurend de bewegingen van vijanden moet volgen. Maak je geen zorgen in de buitenwijken fase, want het spel zal worden beschouwd als voltooid, ondanks het gevecht met de sheriff.

Alleen het pak.

Algemene veronderstellingen: je kunt geen vermomming gebruiken. Om deze taak 100% te voltooien, moet je alle vijf fasen van de zestiende missie voltooien. Net als in vorige missies is het moeilijk om deze taak te voltooien, waardoor de speler het moeilijkheidsniveau moet verminderen en agressief sommige vijanden moet vernietigen. Op de Fair en Hope stages kun je je leven makkelijker maken door te proberen naar de uitgang te rennen. https://berlin.map-escort-de.com

 

 

 

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Chat openen
24f3933831a6746fd4796efe7aeb9600