Zwangerschapscursus Leeuwarden

Tips voor het voltooien van Death Stranding-missie: Foto Levering, camera restauratie

We hebben een afspraak met een fotograaf.

Na het voltooien van bestelling Nr. 50, terwijl we bij de klimmer verblijven, accepteren we een andere bestelling, deze keer om de foto aan de fotograaf te leveren. De foto is vrij zwaar omdat hij 15 kilogram weegt. Misschien heeft het een stalen structuur.

Theoretisch is de route vrij eenvoudig en leidt slechts gedeeltelijk door besneeuwde gebieden. In de praktijk is er echter een grote kans dat u tijdens de reis op het oppervlak zult struikelen. Als je gepakt wordt, zal de ascentie baas verschijnen. Gebouwen zullen ook uit de grond groeien, dus blijf op je daken.

Vergeet niet dat nadat je een wezen hebt gedood, je een zeer groot aantal chirale kristallen kunt verzamelen. Als je echter geen wapen hebt om de emergents te bestrijden, kun je ook proberen te ontsnappen aan de dreiging.

Zorg er echter voor dat je, voordat je begint met de levering, een wapen hebt om de nieuwkomers te bestrijden. Het zal veel moeilijker zijn om ze te detecteren zonder een kind in de capsule, en het grootste deel van het terrein waarin ze zich bevinden, moet van tijd tot tijd worden overwonnen, je adem inhouden en de hele tijd sluipen.

Het doorbreken van de sneeuw is de moeite waard om je aan een jumpsuit te houden voor balans. We herinneren je eraan dat je dit kunt doen door de L2-en R2-knoppen op het pad tegelijkertijd ingedrukt te houden. Als je door de bergen reist, is het de moeite waard om de bliksem achter je te laten als je tweede-niveau plukkers hebt.
Als je bij het kamp van de kleine fotograaf bent, voltooi je de bestelling en accepteer je de volgende.

Orde Nr. 52: terugkeer van de camera uit het MUL-kamp

Het is tijd om terug te keren naar de wetlands. Als u dit deel van de kaart eerder hebt bestudeerd, moet u een aanzienlijk MUL-kamp hebben opgemerkt. Daar is de camera, die we moeten restaureren en teruggeven aan de fotograaf.

Als iemand een wachttoren in het kamp heeft gebouwd, zorg er dan voor dat je deze gebruikt. Zo Weet je meteen de exacte locatie van de camera. Het apparaat bevindt zich in een cache achter een grote tent.

Maak je geen zorgen over de apparatuur, richt gewoon op je bestemming. Als je bij het huis bent, begint de cut scene, waarna order Nr. 54 automatisch begint.

De keuze is hoe je de camera gebruikt. Je kunt proberen rustig te handelen of gewoon iedereen om je heen te neutraliseren als je een niet-dodelijk wapen hebt. Nadat de levering is voltooid, komt er een ander kamp in het chiral-netwerk en ontvangt u gegevens over het ontwerp van de volgende wapens: jachtgeweren en oproerbestrijdingsgeweren. U ontvangt de volgende opdracht om dit hoofdstuk te voltooien van de klimmer. free porn videos

 

 

 

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Chat openen
303599238b2781f45705ef34e1202d07